П`ятниця, 22.09.2017, 17:15
Вітаю Вас Гость | RSS
ВІТАЄМО! ВИ ЗНАХОДИТЕСЬ НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ І ПРАВА
Вищого навчального закладу Укоопспілки
"Полтавський університет економіки і торгівлі"

Меню сайту
Анкетування
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 34
Форма входу
Головна » 2017 » Серпень » 31 » Успішне закінчення виробничої практики
15:24
Успішне закінчення виробничої практики

    Студенти групи ТТ-39 спеціальності “Харчові технології” пройшли виробничу практику  в сучасних закладах ресторанного господарства: ресторанах : “ Пивний дуринь”, “Корал”, “Шторм”, кафе ;”Картопляна хата”, “Прибой”.
    Майбутні  технологи закріпили  теоретичні  знання та набули   практичні навички з технології приготування страв за інноваційними технологіями.
    Підсумком виробничої практики  був екзамен на присвоєння  робітничих професій  “Кухар”, “Кондитер”.
    Кваліфікаційна  атестаційна комісія у складі : Дмитриченко О.А.-директора коледжу, Рибалки С.Г.- заступника директора  з навчальної та виробничої роботи, Яковенко  В.А.- керівника виробничої практики, Кінаш Н.О. - викладача циклової комісії професійної та практичної підготовки   підвела підсумки  приготування  екзаменаційних  кулінарних страв , кондитерських виробів  та присвоїла  робітничі кваліфікації “Кухар 4 та 5 розрядів”, “Кондитер 3. та 4  розрядів”.

 

 

 

Переглядів: 120 | Додав: coopadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
АКТУАЛЬНО!
Изменить мир вокруг
Архів записів
Друзі сайту

COOP
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright МКБП ВНЗ УКС ПУЕТ © 2017
Хостинг від uCoz