П`ятниця, 22.09.2017, 17:20
Вітаю Вас Гость | RSS
ВІТАЄМО! ВИ ЗНАХОДИТЕСЬ НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ КОЛЕДЖ БІЗНЕСУ І ПРАВА
Вищого навчального закладу Укоопспілки
"Полтавський університет економіки і торгівлі"

Меню сайту
Анкетування
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 34
Форма входу
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Тиждень спеціальності "Харчові технології"
10:13
Тиждень спеціальності "Харчові технології"

В коледжі проведений тиждень спеціальності "Харчові технології" за напрямом "Ресторатор — креативна, ділова, сучасна людина”.Заходи, які  проводилися в рамках тижня спрямовані на розвиток інтелектуального потенціалу студентів, ініціативи та умінь, практичної реалізації оригінальних ідей. Професія технолога закладу  ресторанного господарства — творча, тому молодий талановитий працівник може принести значно більше нових ідей, втілень. Простір уяви та фантазії — необмежений! 

Запрошений гість - випускник коледжу - Мадіяров Віктор - провів майстер-клас з приготування піцци. Викладачі циклової комісії "Професійної та практичної підготовки", також, провели майстер-класи для викладачів та студентів коледжу. Викладач Кінаш Н.О. провела майстер-клас "Сучасне приготування капкейків і мафінів та їх креативне оформлення". Викладач Буличова Т.О. презентувала кухонний комбайн-робот "My cook" (виробництво Іспанія) та ознайомила присутніх з функціями та можливостями комбайну. Викладачі Яковенко В.А. та Кінаш Н.О. разом зі студентами відвідали Жовтневий хлібозавод Миколаївської облспоживспілки.

    

Переглядів: 208 | Додав: granata | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
АКТУАЛЬНО!
Изменить мир вокруг
Архів записів
Друзі сайту

COOP
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright МКБП ВНЗ УКС ПУЕТ © 2017
Хостинг від uCoz